Kent Eğitim Koleji

Kıymetli Anneler Babalar,

Sevgili Öğrenciler;

2016 yılında ‘her şey çocuklarımızın yarınları için’ ilkesiyle kurulan okulumuz her yıl eğitim öğretim kalitesinin üzerine koyarak yoluna devam etmektedir.

Kent Eğitim Kurumları olarak amacımız, Ülkesini seven, üretken, eleştirel düşünebilen, problem çözme becerisine sahip, topluma ve çevreye duyarlı, öz disiplini oluşmuş, yenilikçi, özgüvenli, kendini ifade edebilen, başarma içgüdüsüyle hareket eden öğrenciler yetiştirmektir.

Okulumuzda her bir öğrencilerimizi yeteneklerinin zirvesine taşımayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin bireysel ve uluslararası kariyer hedeflerine katkı sağlıyor, Eğitimdeki güncel teknolojik gelişmeleri takip edip uyguluyor, bu doğrultuda öğrencilerimizin kodlama, STEM ve  İngilizce eğitimlerini en üst düzeyde almalarına özen gösteriyoruz.

Kurumumuzda her bir öğretmen, personel ve idareci işini severek aşkla ve şevkle yapmaktadır. Biz de Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefiyle işaret ettiği gibi ülkemizin aydınlık geleceğini eğitimde görüyor, bu ideale ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Çocuklarımızı; Anaokulu 4 yaştan itibaren teslim alıyor, İlkokul, Ortaokul ve Liseden oluşan eğitim yolculukları boyunca akademik, sosyal, sportif ve sanatsal donanımlarını tamamladıktan sonra iyi bir hazırlık programıyla üniversiteye uğurluyoruz.

Bu düşüncelerle çocuklarımızı topluma kazandırmak en büyük hedefimizdir. Her şey, yarınlara hazırlanmış, ülkesi ve değerleri için çalışıp üreten çocuklarımız için.

Kent Eğitim Koleji Yönetim