İstanbul - Bakırköy Kampüsü

KENT EĞİTİMLİ OLMAK

BİR AYRICALIKTIR

Çocuklarınızın eğitimi ve geleceği sizin için ne kadar önemli?

Siz de tüm anne babalar gibi onların iyi bir eğitim almasını, topluma yararlı bir birey olmasını ve en gözde mesleklerden birine sahip olmasını diliyorsanız doğru yerdesiniz.

İlkokul öncesi eğitimden başlayarak lise dönemini de kapsayan eğitim kurumlarımızda geleceğin parlak nesillerine kılı kırk yaran bir özen ve titizlikle hizmet veriyoruz.

Çocuğunuzun tam bir emniyetle okuluna gidip gelmesini olanaklı kılmak adına modern araçlarımızla verilen servis hizmeti sayesinde aklınız yavrunuzda kalmayacak. Modern çağın gereklerine uygun olarak planlanan eğitim öğretim müfredatının yanı sıra ulaşım, beslenme gibi tüm gereklilikleri en ince ayrıntılarına kadar planlayarak çocuklarınızın huzur içerisinde eğitim görmelerini sağlıyoruz.

EĞİTİM BİRİMLERİMİZ

Çocuklarınızın geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edebilmek adına temel eğitim öncesi verdiğimiz anaokulu eğitimi, çocuk gelişimi konusunda uzmanlaşmış öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir. Eğitim süreçleri boyunca öğrencilerimizin yolunu aydınlatacak ve derslerini daha iyi kavramalarına olanak sağlayacak laboratuvarlarımız, kütüphane ve atölyelerimizle üstün kalitede eğitim olanağı sunuyoruz. Kampüslerimizde,

• Anaokulu,
  • İlkokul,
  • Ortaokul,
  • Lise

Eğitimlerinin yanı sıra öğrencilerimizi derslerinde daha başarılı olmalarını sağlayacak ve geleceğe daha emin adımla ilerlemelerine katkı sağlayacak kurslarımız da mevcut bulunmaktadır.

Okul öncesi dönemden başlayarak eğitim öğretimi bütüncül bir yaklaşımla ele alan eğitim kadromuzla, çocuklarınızın özel yeteneklerini bireysel yaklaşımlarla keşfediyor daha bilinçli bireyler olabilmesine katkı sağlıyoruz.

• LGS ve YKS Kursu,
  • Paragraf Çözme Teknikleri ve Kursu,
  • Ders Çalışma Teknikleri ve Kursu

Öğrencilerimizi her daim ileriye taşıyan kurslarımızdan bazılarıdır.

İstanbul - Bakırköy Kampüsü